FuelSave Kurşunsuz 95

Shell FuelSave Kurşunsuz 95

Shell FuelSave Kurşunsuz 95, daha fazla ödemeden tasarruf etmenize yardımcı olmak için geliştirilen Shell yakıtıdır, böylece ister çocukları okula bırakın, isterseniz alışverişe çıkın, yakıt tüketimini dert etmeyin. 

Aracınızı Shell FuelSave Kurşunsuz 95 ile doldurduğunuz andan itibaren yeni yakıt tasarrufu formülünün faydalarını görmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni, formülünün ilk damladan itibaren yakıt ekonomisini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan Verimlilik Artırıcı ile zenginleştirilmiş olmasıdır.


Verimlilik Artırıcı Nasıl Çalışır?

Eski yakıt ekonomisi formülleri deterjan katkı maddeleri aracılığıyla uzun mesafeler boyunca aracın emme sisteminde oluşan çöküntülerin kontrolü üzerine kuruluydu. 


Verimlilik Artırıcı formül ile güçlendirilen bu yeni katkı maddeli formül, normal motor yağlarının kolayca erişemeyeceği yerlerde kayganlık sağlar. Böylece motor bileşenleri daha serbestçe döner, yakıttan ortaya çıkan enerjinin daha büyük bir miktarının tekerleklere aktarılması sağlanır.


Böylece Shell FuelSave Kurşunsuz 95’in her damlasından daha fazla yararlanmanıza yardımcı olarak daha fazla ödemeden tasarruf etmenizi sağlar.


Deponuzu her doldurduğunuzda tasarruf etmenizi sağlayacak aşamaya ulaşmak, bunun için yakıtı laboratuvarlarında ve yolda bıkıp usanmadan test eden Shell Bilim insanlarımız için memnuniyet verici bir mücadeleydi. Çeşitli araç ve motor tipleri üzerinde ayrı ayrı 400'ün üzerinde yakıt ekonomisi testi ile 8000 km'nin üzerinde yol denemesi gerçekleştirildi.


Endüstri tarafından tanınan Yakıt Tüketimi Ekonomisi Standartları kullanılarak dışarıdan bir test merkezine denemeler yaptırıldı. Her bir araç altı aylık bir süreç boyunca 36 kere test edildi ve yolda gerçekleştirilen denemelerde 8000 km'nin üzerinde yol alındı.

Durmayın, Shell FuelSave Kurşunsuz 95 her depoda bir litreye kadar tasarruf edin.