Fuel Save Dizel

Kısa veya uzun bütün yolculukların daha tasarruflu olabilmesi için Shell FuelSave Diesel’i yarattık – Daha fazla ödemeden tasarruf etmenizi sağlamak için tasarlandı.

Aracınızı Shell FuelSave Diesel ile doldurduğunuz andan itibaren yeni yakıt tasarrufu formülünün faydalarını görmeye başlayabilirsiniz. Bunun nedeni, formülünün ilk damladan itibaren yakıt ekonomisini geliştirecek şekilde tasarlanmış olan Verimlilik Arttırıcı ile zenginleştirilmiş olmasıdır.

Verimlilik Arttırıcı nasıl çalışır?

Yakıt verimliliği sağlayan bu formül daha etkin bir şekilde ateş alıp yanarak motorunuzda daha verimli bir yanma ortaya çıkmasına yardımcı olur. Böylece Shell FuelSave Diesel'in her damlasından en fazlasını almanıza ve hiçbir ek ücret ödemeden depo başına 1 litreye kadar tasarruf etmenize yardımcı olur*.

Deponuzu her doldurduğunuzda tasarruf etmenizi sağlayacak yakıtı elde etmek için durmaksızın laboratuvar ve yol testleri gerçekleştiren Shell bilim insanlarımız için bu aşamaya gelmek memnuniyet verici bir mücadelenin sonucuydu.

Öyleyse, Shell FuelSave Diesel ile daha fazla ödemeden tasarruf edin.


Shell FuelSave Diesel

  • Maksimum 10 ppm kükürt seviyesine sahip bir yakıt olup (düşük kükürtlü) eski veya yeni teknoloji her tür dizel araç için uygundur.
  • Binek araç, ticari araç, ağır vasıta her tür dizel araçta kullanılabilir.
  • Türk Standartları Enstitüsünün TS EN 590 standardına uygun bir yakıt olup Euro 2,3,4 ve 5 normundaki tüm motor tipleri için uygundur.

*En az 50 litrelik bir deponun tamamının doldurulduğu varsayımıyla hesaplanmıştır. Standart benzinle ilk depoda etkisini gösteren yakıt tasarrufu formülümüze sahip standart benzin karşılaştırılmıştır.

Standart dizel yakıtla ilk depoda etkisini gösteren yakıt tasarrufu formülümüze sahip standart dizel yakıt şehiriçi kullanım baz alınarak karşılaştırılmıştır. Gerçek tasarruf miktarı araca, sürüş şartlarına ve sürüş stiline göre değişebilir.